…. samen muziek maken is leuk!

Muziekvereniging Eensgezindheid sluit het muziekseizoen af op de Sunday Market

Iedere eerste en tweede zondag van de maand is er Sunday Market op het terrein van de Westergasfabriek te Amsterdam. Deze markt is een grote trekpleister voor iedereen die van fashion, design en food houdt.12e623f3-22bc-4fea-bcbd-cac8847059a9
Muziekvereniging Eensgezindheid zal in de middaguren twee optredens verzorgen op het marktterrein.

Elk seizoen probeert muziekvereniging Eensgezindheid het muzikale jaar op bijzondere wijze af te sluiten. Vorig jaar was dat met een concert in Egmond aan Zee rond het thema van het wereldkampioenschap voetbal.
Dit keer is de muziekvereniging welkom op het terrein van de Westergasfabriek te Amsterdam. De Sunday Market, die tweemaal per maand wordt gehouden, verwelkomt de muzikanten voor twee uitvoeringen in de middag. Samen met het opleidingsorkest MuziCool speelt Eensgezindheid nummers van Michael Jackson, Eric Clapton , Soul en zomerse muziek uit de sixties. De Sunday Market is een vrolijke markt waar ieder iets kan vinden op het gebied van onder andere kleding en eten. Ook voor kinderen is er van alles te doen. Het is een geweldige gelegenheid voor de zondagmiddag voor iedereen die van gezelligheid, muziek en lekker eten houdt. Muziekvereniging Eensgezindheid treedt tweemaal een uur op: vanaf 13.00 en 15.00 uur.

Als u een leuk en muzikaal uitje zoekt, is het terrein van de Westergasfabriek dit keer een mooi doel. U kunt genieten van gezelligheid, muziek en allerlei ander aanbod. De orkestleden hopen veel bekenden uit Halfweg en Zwanenburg te ontmoeten. De toegang is gratis.

Het nieuwe seizoen begint weer in augustus. Nieuwe leden, jong en ouder zijn van harte welkom.

0 Comments

Voeg commentaar toe