…. samen muziek maken is leuk!

Kerstconcert door Muziekvereniging Eensgezindheid

Op zondagmiddag 17 december geeft muziekvereniging een kerstconcert in De Olm aan de Olmenlaan in Zwanenburg
Het belooft een sfeervol concert te worden met bekende liederen, maar ook met onbekende muziekstukken en volkskerstmuziek. 

 

Bijzonder tijdens dit kerstconcert is dat twee zangeressen hun medewerking verlenen en de liederen inhoud geven met de bijbehorende teksten. Wilma Schoenmaker en Carin Bremer uit Aalsmeer en Kudelstaart hebben zelfs een Pools lied ingestudeerd, een vrolijk kerstnummer dat veel van hen en van het orkest vraagt. Eensgezindheid heeft haar best gedaan een mooi programma samen te stellen, waarvan jong en oud kunnen genieten, en waarmee hier en daar zelfs kan worden meegezongen. De nummers komen uit Amerika, Frankrijk, Polen, Afrika en Duitsland.

 

De opleidingsorkesten Muzi Cool en Fantasy, met onze allerjongsten, laten ook horen wat zij in de afgelopen maanden hebben geleerd.
Eensgezindheid hoopt op een volle zaal in De Olm, waardoor het concert nog sfeervoller wordt dan alleen door de muziek. Wie weet sneeuwt het in die periode, of ligt er al wat sneeuw. Dat maakt een kerstperiode helemaal af.
KAARTVERKOOP
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal, maar ook via info@eensgezindheid-halfweg.nl.
Tot 17 december, 14.00 uur in De Olm! De zaal is open vanaf 13.30 uur.

0 Comments

Voeg commentaar toe