…. samen muziek maken is leuk!

Op donderdag 4 juni kwamen alle kinderen van alle scholen uit Zwanenburg en Halfweg bij elkaar om samen een fantastische dag te beleven. Het werd ook dit jaar een onvergetelijke dag voor de jeugd uit de duodorpen mede dankzij de goede organisatie maar ook het voortreffelijke weer. Stichting Het Vierdaags Spektakel Zwanenburg/Halfweg is een samenwerking aangegaan voor deze dag met alle schooldirecteuren uit Zwanenburg en Halfweg , met deze unieke educatieve dag als resultaat. Alle kinderen van het basisonderwijs uit beide dorpen waren aanwezig, met begeleiders van de scholen. Het werd wederom een dag die in het teken stond van educatie, maar ook diverse sportieve elementen bevatte!

Muziekvereniging Eensgezindheid was bij deze tweede editie voor het eerst van de partij! We wisten niet wat we konden verwachten maar uiteindelijk werd het zowel voor ons als de kinderen een onvergetelijke dag. Het was een genot om te zien hoe de kleintjes van de onderbouw maar ook de grotere van de bovenbouw genoten van het slaan op bussen en blikken.

Het was een top dag!

Onderstaand vind je een impressie van de workshop “Samen muziek maken is leuk” welke wij op de Scholendag 2015 hebben gegeven.

0 Comments

Voeg commentaar toe