…. samen muziek maken is leuk!

Eerste optreden van het nieuwe opleidingsorkest MuziCool 2016

Sinds september 2016 geniet Eensgezindheid weer van het bezit van een opleidingsorkest. Vanzelfsprekend krijgt dit orkest weer de vertrouwde naam MuziCool. Onder leiding van een aantal enthousiaste leden en dirigent Paul Heinen oefenen de leden van dit orkest elke dinsdagavond.

Het ging zo goed dat de leiding besloot een voorspeelavond te organiseren, zodat ouders en belangstellenden konden genieten van alles wat de jonge muzikanten al hadden geleerd. En jong zijn er een aantal, sommigen nog aan het begin van de carrière op de basisschool.

Op vrijdagavond 16 december was deze voorspeelavond. De ruimte in het verenigingsgebouw aan de Kanaalweg was gevuld met familie en ook leden van de harmonie. Geheel in stijl van de decembertijd speelden de kinderen de sterren van de hemel. Het was mooi te horen wat de kinderen in korte tijd hadden geleerd en hoe zij al samen konden spelen. Het valt  niet mee: een instrument leren beheersen, noten lezen en dan ook nog samen er iets moois van maken.
Gezien het enthousiasme van het publiek is dat heel goed gelukt. Het was een geweldig leuke muzikale avond.
Eensgezindheid is trots op deze groep kinderen en hoopt dat nog meer kinderen enthousiast worden en muziek willen maken. Informatie is te lezen op de website van Eensgezindheid: www.eensgezindheid-halfweg.nl, of loop eens binnen op dinsdagavond om 19.00 uur

Impressie voorspeelavond? klik hier

0 Comments

Voeg commentaar toe